Sander Schimmelpenninck en Steven Borghouts starten Bike for Homies met een goede voorbereiding Sander Schimmelpenninck en Steven Borghouts starten Bike for Homies met een goede voorbereiding
Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Sander Schimmelpenninck en Steven Borghouts starten Bike for Homies met een goede voorbereiding Sander Schimmelpenninck en Steven Borghouts starten Bike for Homies met een goede voorbereiding
Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk!

Zo bereid jij je voor 

Met een goede voorbereiding is het voor iedereen mogelijk: In 6 dagen naar Parijs fietsen. Bike for Homies is geen wedstrijd, en een racefiets is niet nodig. Fiets lekker in je eigen tempo en vergeet niet: we helpen jou graag!

Inbegrepen bij deelname:

  • Trainingsritten
  • Deelnemersbijeenkomsten, webinars
  • Handleiding, paklijsten, gps-routes 
  • Routeboek met alle informatie

Jouw fiets

Voor deze uitdaging adviseren wij een toerfiets met minsten 10 versnellingen. Regel voor vertrek nieuwe banden, laat je ketting en remmen checken. Zo haal je Parijs, echt!  
In het algemeen geldt: hoe meer versnellingen hoe beter. Een toerfiets kun je eenvoudig en goedkoop via Marktplaats kopen. 
Sander Schimmelpenninck sleutelt aan zijn fiets Sander Schimmelpenninck sleutelt aan zijn fiets
De tent die is inbegrepen bij deelname aan Bike for Homies De tent die is inbegrepen bij deelname aan Bike for Homies

Wat neem je mee

Wij regelen een tent. Dat is naast je fiets het belangrijkste. Ruim voor vertrek krijg je een paklijst met de essentials voor deze trip.

Maar denk aan de volgende zaken:
  • Matje en slaapzak
  • Kleding voor verschillende weertypen
  • Goede tassen
  • Een reparatiekit voor je fiets

Sponsorwerving

1000 piek voor Homies? Met onze tips is dat supermakkelijk! Je hebt een persoonlijke sponsorpagina, en met behulp van onze van tools en downloads en voorbeeldacties gaat het bijna vanzelf. Meer hulp nodig? Geen probleem. Bel ons of volg de webinar over sponsorwerving.
Fietsers passeren een idyllische brug onderweg naar Parijs Fietsers passeren een idyllische brug onderweg naar Parijs

Kilometers maken

Trainen, we hebben niet de illusie dat jij volgens een strak schema gaat trainen. En jij vast ook niet. Onze tip: zorg voor een basisconditie en maak kilometers. In 6 dagen naar Parijs fietsen is echt haalbaar, maar je moet wel wat zitvlees creëren. Als deelnemer krijg je via de mail tips om fit aan de start te staan. Maar eerlijk, je kan hem op karakter fietsen zonder training, maar dan zit je wel op wat extra blaren ;).

Download ons gratis informatiepakket

Inschrijven

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen