Jouw persoonlijke sponsorpagina

Elke deelnemer van Bike for Homies heeft een persoonlijke sponsorpagina. Met deze pagina is het heel gemakkelijk om sponsors te werven. Op deze pagina leggen we je uit hoe je deze pagina instelt voor optimaal gebruik!

1. Stel een profielfoto in

Ga naar het deelnemersoverzicht en zoek jouw persoonlijke sponsorpagina op en login om te bewerken. Klik rechtsboven op ‘bewerk pagina’ en stel een vette (liggende) foto in.

2. Schrijf een motivatie

Iedereen heeft een reden om Bike for Homies te fietsen. Schrijf een pakkende motivatie die laat zien waarom jij je ingeschreven hebt.

3. Stel jezelf een doel

Stel jezelf een sponsordoel en stel je streefbedrag in. Streefbedrag gehaald? Verhogen! Door voor jezelf een doel te stellen, heb je iets om naartoe te werken.

4.Geef geregeld updates

Houd je omgeving op de hoogte van jouw voorbereidingen door vette updates te schrijven en te delen. Voeg deze via het tabblad 'updates' toe. Kleed je update leuk aan en voeg een foto of video toe!

5. Deel jouw sponsorverzoek

Via de groene knop “€ Deel sponsorverzoek” op je persoonlijke pagina deel je supermakkelijk een sponsorverzoek. Kies een bedrag en deel het linkje via de social media knoppen.

6. Stel eigen sponsorbedragen in

Geef iets terug en stel op je profiel een persoonlijke sponsorbedrag in. Van een compliment voor € 5 tot een gebakken taart voor € 50.

Profiel compleet?

Ga van start met sponsorwerven!

Deel jouw profiel

Durf te vragen en gebruik social media en deel jouw profiel met deze tips!

Social media tips

Organiseer een actie

Doe inspiratie op en gebruik de tools om een te gekke actie te organiseren.

Sponsoracties
Inschrijven

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen